Pages Navigation Menu

Pensionstalling op Ruiterclub Bloemendaal

Op onze sfeervolle manege in hartje Gouda bieden wij pensionstallen aan voor paarden en pony’s met dit jaar €10,- korting! U kunt samen met uw paard genieten van onze kleinschalige manege waar het welzijn van de paarden voorop staat.

Meer over de Ruiterclub Bloemendaal

De Ruiterclub Bloemendaal is een vereniging die paardrijden mogelijk maakt voor leden van jong en oud. De Ruiterclub Bloemendaal is een gezellige manege die naast een aantal medewerkers voornamelijk draait op vrijwilligers. Naast manege-lessen bieden wij ook pensionstallen aan voor eigenaren.

Onze tarieven:

paardenbox:             €302,95

pony box:                  €272,50

kleine pony box:      €193,50

– 2 x daags brok, 3 x daags ruwvoer en dagelijks mesten zijn bij deze prijs inbegrepen.

Wat bieden wij:

De Ruiterclub Bloemendaal heeft u en uw paard veel te bieden. Op onze manege zijn  onder andere twee rijbakken aanwezig, één binnenbak en één buitenbak. Op deze manier heeft u altijd een bak ter beschikking. Daarnaast hebben de paarden dagelijks 5 uur weidegang in de zomer. Na deze weidegang worden de paarden vaak op de paddocks gezet, zodat de paarden voldoende mogelijkheid hebben om paard te zijn en buiten te lopen. Verder heeft u op onze stal de beschikking over een stapmolen, een longeerbak, meerdere kleine zandpaddocks, een spuitplaats, een solarium en een grote pensionkast.

Bij interesse kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding op de manege en een kennismakingsgesprek, dit doet u door te mailen naar: voorzitterrcb@gmail.com