Pages Navigation Menu

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik wil stoppen met rijden. Is het voldoende als ik dat tegen de instructrice vertel?

Nee, jezelf afmelden als lid moet óók altijd schriftelijk via de ledenadministratie. Zolang er géén afmeldbrief van je is ontvangen, blijf je ingeschreven staan als lid en ben je dus ook verplicht de maandelijkse contributie te betalen. Hou er ook rekening mee dat je bij afmelden een opzegtermijn van één kalendermaand hebt, dus jezelf op de 20e van de maand afmelden per de eerste van de volgende maand kan dus niet!

Op mijn vaste lesdag werden er geen lessen gegeven, omdat het Pasen/Pinksteren/Hemelvaart/zomervakantie/Kerst/… was. Kan ik die gemiste les inhalen?

Nee, dat kan niet. De week zit behoorlijk volgepland met lessen en paarden, pony’s en instructrices worden óók moe. We kunnen dus niet zomaar even alle lessen van een bepaalde dag naar een andere dag verplaatsen, want dat zou problemen geven met de lessen van die andere dag. Als er een keer een les uitvalt, om wat voor reden dan ook, is dat erg jammer maar het is niet anders.

Hoe zit het eigenlijk met de betaalperiode? Betaal ik vooraf of achteraf?

De contributie gaat altijd over de lopende kalendermaand. Je betaalt dus eigenlijk ergens halverwege (niet helemaal vooraf, maar ook niet helemaal achteraf). Bij automatische incasso zie je dat terug op het giro- of bankafschrift (bijvoorbeeld: ‘contributie april 2019’).

Hebben jullie vacatures of stageplaatsen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste oproepkrachten voor zowel het stalwerk als instructie. Op dit moment is ons vaste team compleet, maar ook bij ons is er weleens iemand ziek of heeft vakantie. Ben jij een gediplomeerd instructeur/instructrice of ben je bezig met de ORUN (of soort gelijke) opleiding, ben je flexibel inzetbaar op één of meerdere middagen en/of avonden per week of de zaterdag? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar onze voorzitter en wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen in ons team ter vervanging van onze vaste instructrices tijdens ziekte of vakantie.

Voor het stalwerk zoeken wij flexibele oproepkrachten die beschikbaar zijn op één of meerdere ochtenden per week. Ook dit ter vervanging van onze huidige stalmedewerkster tijdens ziekte of vakantie.

Voor stageplaatsen kun je eveneens contact met ons opnemen om samen te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In alle gevallen kun je mailen naar voorzitterrcb@gmail.com