Topmenu

Yvette gaat stoppen

Yvette gaat stoppen

Yvette gaat stoppen.

Yvette heeft onlangs bij ons aangegeven dat zij gaat stoppen met het lesgeven op de zaterdag ochtend. Bij haar leden op de zaterdag heeft zij eerder verteld dat zij de maand februari een pauze ging nemen en nog niet wist of dat zij terug zou komen. Na lang denken, wikken en wegen, plussen en minnen heeft Yvette besloten dat zij voorlopig niet meer terug komt en gaat genieten van haar vrije zaterdag ochtend, zij stopt dan ook per direct met het lesgeven.

Yvette is al heel wat jaren een bekend gezicht op de zaterdagochtend en heeft ook heel wat kinderen leren paardrijden. Heeft ook al heel wat pony’s weg zien gaan, er nieuwe voor terug zien komen én zelfs haar eigen pony nog in gezet zodat de manege wat ademruimte had.

Gelukkig kunnen jullie op zaterdag 17 februari Yvette nog gedag zeggen want om 10:00 uur komt zij nog even afscheid nemen van iedereen.

Als bestuur willen wij Yvette heel erg bedanken voor haar inzet, leuke lessen, het invallen voor andere instructie, het organiseren van verschillende activiteiten en onderhouden van de website en natuurlijk Facebook.

Yvette ga lekker genieten van je vrije zaterdagochtend, denk nog eens aan ons, kom gezellig nog eens langs voor een lekker bakje koffie, een patatje of alleen voor de gezelligheid en hopelijk tot ziens.

Het bestuur.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *