Wil jij één van onze paarden of pony’s verzorgen?

Gezocht: verzorgers voor onze (berg)pony’s en paarden!

Ben je lid van onze manege en zou je graag wat vaker met je lievelingspony willen knuffelen en hem of haar lekker poetsen? Dat kan! Voor verschillende (berg)pony’s zijn we nog op zoek naar 1e of 2e verzorgers. 

We zoeken op dit moment (maart 2017): 

  • eerste verzorgers voor   : Partout, Shai, Lady en Lars
  • tweede verzorgers voor : Iris en Partout

 

Wat zijn je taken?

1e verzorger:

Drie dagen per week kom je om je pony te verzorgen. Om de zondag mag je vrij rijden, verzorgen en stal/plaatsje mesten (als je jonger bent dan 11 jaar, onder toezicht van één van je ouders).

2 voerdiensten per 4 weken (zie rooster op de site en op het bord in de gang).

Een ouder/verzorger draait 1 bardienst per maand.

2e verzorger:

Twee dagen per week kom je om je pony te verzorgen. Om de zondag vrij rijden, verzorgen en stal/plaatsje mesten (als je jonger bent dan 11 jaar, onder toezicht van één van je ouders).

2 voerdiensten per 4 weken (zie rooster op de site en op het bord in de gang).

Een ouder/verzorger draait 1 bardienst per maand (contact wordt opgenomen door hoofd barzaken).

 

De dagen van verzorgen en vrij rijden worden onderling afgesproken. Voor iedere verzorger is een kastje, dit deel je met een ander. Voor het verzorgen heb je een halster met touw, een borstel en hoevenkrabber nodig.

Voerdiensten doe je altijd in een groepje en samen zorg je ervoor dat alle dieren heerlijk hun buik kunnen vullen met hooi of kuil. Heel dankbaar werk, als je komt staan alle paarden en pony’s met smart op je te wachten! En als je klaar bent en weggaat staan ze heerlijk te eten of dankbaar uit te buiken!

 

Mocht je interesse hebben en je aan willen melden dan kun je via onderstaand email adres contact opnemen. We gaan dan samen kijken of het paard of de pony die je graag wilt verzorgen bij je past.

Verzorgers
Sigrid Vermin
verzorgers@ruiterclubbloemendaal.nl