Activiteiten

Behalve paardrijlessen worden er regelmatig andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er jaarlijks een ponykamp voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en een puberkamp vanaf 13 jaar, zijn er onderlinge wedstrijden en worden er met grote regelmaat activiteiten als buitenritten en demonstraties georganiseerd.

 

Kinderfeestje

 

Ben je jarig en wil je graag een leuk feestje geven? Bij Ruiterclub Bloemendaal kun je je feestje vieren. Ook kinderen die geen lid zijn van de Ruiterclub kunnen hun feestje op de Ruiterclub geven. Hoe ziet een kinderfeestje er uit? Kinderfeestjes worden op zondagmiddag gevierd. Met je vriendjes en vriendinnetjes krijgen jullie een echte rijles. Je kunt kiezen uit twee tijdstippen. Afhankelijk van het gekozen tijdstip worden de pony’s gepoetst en opgezadeld en/of na de les afgezadeld en naar de wei of de stal gebracht. Jullie krijgen hierbij uiteraard hulp van onze ervaren begeleiders. Op de Ruiterclub zijn caps en poetsspullen aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

Hieronder vind je de tijden en de kosten.

 

Rijden van 12.30-13.15 uur:

Aanvang 12.15 uur om caps te passen zodat we op tijd op de pony’s kunnen.

Eventueel daarna uit te breiden met patat, snack en limonade, of chips en limonade.

Of

Rijden van 13.15 – 14.00 uur:

Aanvang 13.00 uur om caps te passen zodat we op tijd op de pony’s kunnen.

Eventueel vooraf uit te breiden met patat, snack en limonade, of chips en limonade.

 

De kinderen dragen bij aankomst een lange broek en dichte schoenen met een hakje, het liefst met een gladde zool.

 

Dit zijn de kosten voor een kinderfeestje:

  • vanaf 6 kinderen: € 15,- per kind.

Kosten van de eventuele uitbreiding:

  • Patat, snack en limonade: € 7,- per kind;
  • Chips en limonade: € 3,- per kind.

 

 

 

Neem contact met ons op via e-mailadres kinderfeestjercb@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Paarden en pony’s verzorgen

Vind je het leuk om een paard of pony te verzorgen? Onze Ruiterclub is een van de weinige maneges waar je ook buiten een les met een pony of paard bezig mag zijn. Als verzorger geef je je paard of pony een grondige poets- en knuffelbeurt en mag je op zondag drie kwartier vrij rijden onder toezicht. Of je al toe bent aan een eigen verzorgpaard of -pony wordt in overleg met je instructeur bepaald. Het verzorgen kost je niets extra’s. We vragen echter wel een tegenprestatie van jou of, als je onder de 18 bent, van een van je ouders. Bijvoorbeeld door het meehelpen in het klusteam, in het bestuur of in onze bar.

 

Kantine

We beschikken ook over een kantine en een gezellig terras, waar je tijdens de openingstijden hapjes en drankjes kunt bestellen.