Activiteiten

Behalve paardrijlessen worden er regelmatig andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er jaarlijks een ponykamp voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en een puberkamp vanaf 13 jaar, zijn er onderlinge wedstrijden en worden er met grote regelmaat activiteiten als buitenritten en demonstraties georganiseerd.

 

Kinderfeestje

Ben je jarig en wil je graag een leuk feestje geven? Bij Ruiterclub Bloemendaal kun je je feestje vieren. Ook kinderen die geen lid zijn van de Ruiterclub kunnen hun feestje op de Ruiterclub geven.

Hoe ziet een kinderfeestje er uit? Kinderfeestjes worden op zaterdagen gevierd. Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes pony’s en paarden poetsen. Daarna gaan jullie de pony’s en paarden opzadelen en krijgen jullie een echte rijles.

Na het paardrijden mogen jullie de paarden en pony’s weer zelf afzadelen en naar de wei of de stal terugbrengen. Het feestje kan nog worden uitgebreid met patat en limonade of chips en limonade.

Op de Ruiterclub zijn caps, rijlaarzen en poetsspullen aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

Neem contact met ons op via e-mailadres kinderfeestjercb@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk hier voor de prijs van een kinderfeestje.

 

 

 

 

Paarden en pony’s verzorgen

Vind je het leuk om een paard of pony te verzorgen? Onze Ruiterclub is een van de weinige maneges waar je ook buiten een les met een pony of paard bezig mag zijn. Als verzorger geef je je paard of pony een grondige poets- en knuffelbeurt en mag je op zondag drie kwartier vrij rijden onder toezicht. Of je al toe bent aan een eigen verzorgpaard of -pony wordt in overleg met je instructeur bepaald. Het verzorgen kost je niets extra’s. We vragen echter wel een tegenprestatie van jou of, als je onder de 18 bent, van een van je ouders. Bijvoorbeeld door het meehelpen in het klusteam, in het bestuur of in onze bar.

 

Kantine

We beschikken ook over een kantine en een gezellig terras, waar je tijdens de openingstijden hapjes en drankjes kunt bestellen.