Vrienden van de Ruiterclub

Wie zijn Vrienden van de Ruiterclub?
Veel mensen zijn positief verrast door de gezellige sfeer op de Ruiterclub en het enthousiasme van onze instructeurs en onze vrijwilligers. Wij werken er hard aan om ieder lid en ook iedereen die onze vereniging bezoekt om bijvoorbeeld te komen kijken bij onze evenementen niet alleen een veilige maar ook een gezellige tijd te geven. 

Jij kunt ons helpen door Vriend van Ruiterclub Bloemendaal te worden. Met een jaarlijkse bijdrage geven de Vrienden van de Ruiterclub ons de kans om de vereniging nog mooier te maken.

De beschikbare gelden worden op voorstel van het bestuur aan projecten besteed die niet uit de normale begroting kunnen worden betaald. Daarbij kun je denken aan:

  • bestrating/asfaltering van het erf
  • opknappen van de paddocks
  • bewerken van de weide
  • nieuw gasfornuis voor in de keuken
  • etc.

Door middel van een jaarlijkse nieuwsbrief houden we de Vrienden van de Ruiterclub op de hoogte houden van de besteding van de binnengekomen gelden.

 

Wie kunnen er Vriend van de Ruiterclub worden?
Uiteraard de leden en oud-leden van de Ruiterclub. Maar ook ouders en opa’s en oma’s van leden. Een ieder die de club een warm hart toedraagt is welkom als Vriend! 

 

Wat kost het?

Dat bepaal je grotendeels zelf. Voor een jaarlijkse bijdrage van:

  • tussen de € 25,- en € 49,- wordt je al Vriend
  • tussen de € 50,- en € 74,- wordt je een goede Vriend
  • tussen de € 75,- en € 149,- wordt je een van onze BFF’s
  • en voor een jaarlijks bedrag van € 150,- of meer beschouwen we je als onze familie!

 

Hoe wordt het geld beheerd?
De gelden worden beheerd door de penningmeester van de Ruiterclub. De penningmeester ziet er op toe dat de gelden worden besteed aan de projecten die we hiervoor hebben beschreven (zie onder ‘Wie zijn Vrienden van de Ruiterclub?’).

 

Hoe kan ik Vriend worden?

Je kunt Vriend worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden naar rcbpenningmeester@gmail.com.

Wil je liever eenmalig een bedrag doneren? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kun je een door jou te kiezen bedrag overmaken op rekeningnummer NL20RABO0116999640 ten name van Ruiterclub Bloemendaal, onder vermelding van “eenmalige donatie”.

Tip: onder voorwaarden kan de Vriendenbijdrage aan de Ruiterclub fiscaal aftrekbaar zijn. Kijk voor de voorwaarden op de site van de belastingdienst en neem contact op met het bestuur als je denkt aan de voorwaarden te voldoen.

Wij vragen je: word Vriend van de Ruiterclub en steun ons!