Over ons

 

Plezier in het paardrijden

Wij zijn een vereniging van en door de leden. Ons doel is om paardrijden voor een zo breed mogelijke doelgroep mogelijk te maken. Bij ons staat plezier in het paardrijden voorop. Zowel beginnende als ervaren ruiters kunnen op een ontspannen manier leren rijden of hun vaardigheden vergroten onder de deskundige begeleiding van onze gediplomeerde en ervaren instructeurs. We beschikken zowel over een buitenbak als over een binnenbak. Dus ook als het weer een keer tegenzit kun je plezierig rijden. Wil je een keer vrijblijvend proberen of paardrijles iets voor jou is? Neem dan contact op via lidmaatschaprcb@gmail.com voor een proefles.

 

Paardrijden met een beperking

Paardrijden en paarden verzorgen is heel geschikt voor mensen met psychische klachten of aandoeningen zoals ADHD, een autisme spectrum stoornis of gedragsproblemen. Het geeft plezier en ontspanning, en kan zelfs therapeutisch werken. Heb jij dergelijke klachten, dan kun je dat bij je aanmelding voor een proefles of lidmaatschap laten weten. Dan kunnen we bespreken hoe we in en rond de les de beste begeleiding kunnen bieden. Het is wel belangrijk dat je zelf je paard of pony kunt ophalen en opzadelen, of dat er iemand meekomt die je daarbij kan helpen. Natuurlijk krijg je daar van ons wel begeleiding bij!

 

Pensionstalling

Heb je een eigen paard of pony en wil je die bij ons stallen? Dat kan! Wij zorgen voor het voeren, jij verzorgt je paard of pony en houdt de stal schoon en netjes. Daarnaast mag je gebruik maken van de binnen- en de buitenbak als die niet gebruikt worden voor lessen van de manege. Kijk hier voor de actuele tarieven.